maanantaina, lokakuuta 13, 2014

Syksyistä satoa


Sinne ne maastoutuvat sykysn värikkäiden lehtien sekaan. Aronian lehdet muuttuvat syksyllä värikkäiksi, pääsääntöisesti punaisiksi. Edelleen esittelen vain Sukkasadon tuotoksia. Muut valmiit kuvataan, kun jaksan.


Kuvassa sukat näyttävät hassun näköisiltä, kun ei ole pitkää vartta ja sukan päällä on resori. Ihan sopivat on naisen jalkaan. Lankana on Seitsemän veljestä Polkka. kulutus näihin naisen sukkiin oli 90 g.


Zauberball Crazy on lanka, jonka kanssa opettelen sietämään erinäköisiä sukkia. Kaupaksi olisivat jo menneet, mutta itse ihastuin tuohon väriin.Näin ollen nämä jäävät omaan jalkaan. Kulutus on näihin ohuempiin sukkiin 70 g.


Ihan lopuksi syötävän herkulliset vauvan sukat junasukkina. Yhdet tällaiset tein jo aiemmin ja ne ovat matkanneet pienen sukulaistytön jalkojen lämmittimiksi. Nämä ovat samaa Lanett-lankaa, jota ostin useamman kerran Susulta kesäloman pienellä keikauksella saloon. Ovat menossa hyväntekeväisyyteen. Kulutus oli 30 g.

Sukkasatoa olen kartuttanut 10 parilla jo tähän mennessä!

Nytkin on taas sukkia tulossa ; viisi paria kesken! Minulla on aina monta rautaa tulessa ja niin nytkin! Sukkasatoa kestää kolmisen viiikkoa vielä. Jos ehtisi ottaa loppukirin!

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Ihania sukkia ! Vai tuollaisia teillä puista karisee ? :D

MysteryKnitter kirjoitti...

Lovely socks!